lawtax oy on täyden palvelun tilitoimisto

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn yrityskohtaisiin tarpeisiin mukautuvan palvelukokonaisuuden, jonka kokoamme yhteistyössä asiakkaamme ja asiantuntijoidemme kanssa. Toimintamme lähtökohtana on luottamus, huolenpito ja asiakkaan edun ajaminen.


Palvelut

Kirjanpito

Kirjanpitäjämme hoitavat kaikki perinteiseen kirjanpitoon kuuluvat lakisääteiset velvoitteet ajallaan. Kirjanpito ja arvonlisäveroasiat, kustannus- ja projektiseuranta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teemme yrityksen tilinpäätökset, niihin liittyvät konsultoinnit sekä tilinpäätösanalyysit että tunnuslukugrafiikat. Käytössämme on kaikki sähköiseen taloushallintoon liittyvät palvelut esim. ostolaskujen sähköinen kierrätys.

Palkkahallinto

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimia ja monilta osin vaativaa. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja yritykselle olennaisempaan tuottavaan työhön ja siihen mitä sinä osaat parhaiten.

verosuunnittelu

Yrittäjän verosuunnittelun perusta on oikea yhtiömuoto. Optimoimme yrittäjän ja yrityksen kokonaisverotuksen. Säästät selvää rahaa hyödyntämällä asiantuntemustamme verotuksessa. Tarvittaessa hoidamme ennakkotiedon, oikaisuvaatimuksen tai verovalituksen teon puolestasi.

yritysjärjestelyt

Hoidamme yritysten perustamiset, yhtiömuutokset, sulautumiset, jakautumiset ja sukupolvenvaihdokset. Tarvittaessa olemme apunasi yrityskauppatilanteissa.

 

Hyödyllisiä linkkejä
Haluaisitko lisätietoja Lawtax Oy:n tarjoamista palveluista? Jätä yhteystietosi, niin  otamme sinuun yhteyttä.

 

Yrityksen nimi
Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Olen kiinnostunut
Viesti
Jos kuva ei näy kunnolla päivitä uusi kuva tästä
captcha *
  
* Pakollinen kenttä

ratkaisut_ikoni

Löydetään oikeat ratkaisut

Jätä yhteydenottopyyntö